top of page

Ben je aan het kijken voor een verbouwing
in huis?

Een verbouwing in huis kan een hele klus zijn. Schakel daarom de hulp in van een interieurontwerper in Maarssen. SEAMM is een ontwerp en technisch bedrijf voor bijvoorbeeld verbouwingen. Samen bespreken we je wensen en eisen en dan gaan onze experts aan de slag met het ontwerp en daarna beginnen ze aan de verbouwing in jouw huis.

Wilt u meer informatie?

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

In en om het huis

Een verbouwing in huis met hulp van
een architect

Schakel onze interieurontwerper in voor al uw verbouwingen. Wij helpen u met een verbouwing in en rond het huis. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in tuinontwerp, wij ontwerpen bijvoorbeeld tuinhuizen of speeltoestellen. Op onze website vind je een aantal plannen die wij hebben ontworpen en uit hebben mogen voeren, zo zie je gelijk wat we voor jou kunnen betekenen. Wij verbouwen uw nieuwbouwhuis of uw bestaande huis. Naast een verbouwing in de tuin helpen we je ook met de verbouwing in je huis. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamerverbouwing of een keukenverbouwing. We ontwerpen en maken de meubels maar ook bijvoorbeeld de kasten. De eerste stap is om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

IMG_0677.JPG
verbouwing.jpg
Maak een afspraak met onze interieurarchitect
voor verbouwingen

Wil je hulp krijgen van een interieurontwerper voor je verbouwingen? Maak dan een afspraak voor een gesprek met onze interieurontwerper in Maarssen. Je maakt een afspraak door ons een e-mail te sturen via sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. SEAMM neemt contact met je op en plant een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page