top of page

Maak je keuken op maat bij ons in Utrecht

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

Technische voorbereiding

Ben je op zoek een bedrijf dat een keuken op maat kan maken in Maarssen, regio Utrecht? SEAMM zorgt voor elke keukenverbouwing in regio Utrecht. Bij ons kan je het keukeninterieur laten ontwerpen door een interieurontwerper. Laat je keuken op maat maken om zo al jouw wensen en eisen in de keuken te verwerken. Zo krijgt je jouw droomkeuken in huis en heb je hier jarenlang plezier van.

Wilt u meer informatie?

Een keuken op maat vanuit Utrecht

SEAMM maakt je keuken op maat vanuit ons kantoor in Utrecht. SEAMM ontwerpt en bouwt jouw keuken met vakmensen. Bij ons kan je een je keuken interieur laten ontwerpen door een ontwerper. Wij zorgen voor je keuken verbouwing in regio Utrecht. Heeft u een nieuwbouwwoning en wil je het keuken interieur laten ontwerpen door onze interieurontwerper? Maak dan een afspraak met onze ontwerper om de mogelijkheden te bespreken. Onze binnenhuisarchitect ontwerpt en bouwt op een innovatieve manier. Zo wordt er rekening gehouden met de opslagruimte van bijvoorbeeld een inbouwkast. Deze kan je helemaal volgens jouw wensen laten inbouwen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan het portfolio om erachter te komen wat SEAMM te bieden heeft. Wij zorgen voor je keuken verbouwing in regio Utrecht. Dus plan snel een afspraak in bij onze ontwerper om de mogelijkheden te bespreken voor jouw keuken verbouwing in regio Utrecht.

IMG_0908.JPG
IMG_5622.JPG
Maak een afspraak om een keuken op maat te laten maken in regio Utrecht

Onze experts maken jouw keuken op maat vanuit ons kantoor in Maarssen, regio Utrecht. Maak een afspraak voor een gesprek voor jouw keukenverbouwing in regio Utrecht met onze interieurontwerper. Je maakt een afspraak door ons een e-mail te sturen via sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. SEAMM neemt contact met je op en plant een afspraak in om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page