top of page

Een keuken op maat laten ontwerpen in regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

Technische voorbereiding

Ben je op zoek een bedrijf dat een keuken op maat kan maken in Bilthoven, in regio Utrecht? SEAMM verzorgt het complete proces van een keukenverbouwing: van het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing. Bij ons kun je het keukeninterieur laten ontwerpen door een specialist. Laat je keuken op maat maken om zo al jouw wensen en eisen in de keuken te verwerken. Tijdens een gesprek brengen we jouw wensen en eisen in kaart. Zo krijgt je jouw droomkeuken in huis en heb je hier jarenlang plezier van.

Wilt u meer informatie?

Een keuken op maat: van het ontwerpen van het keukeninterieur tot aan de keukenverbouwing

SEAMM maakt je keuken op maat vanuit ons kantoor in Utrecht. Bij ons kun je namelijk terecht om jouw keukeninterieur te laten ontwerpen door een binnenhuisarchitect. Wij zorgen daarom voor een professionele keukenverbouwing. Heb je een nieuwbouwwoning en wil je het keukeninterieur laten ontwerpen? Bij ons kun je jouw keukeninterieur op een innovatieve manier laten ontwerpen. Zo wordt er rekening gehouden met de opslagruimte van bijvoorbeeld een inbouwkast. Deze kan je helemaal volgens jouw wensen laten indelen. Onze vakmensen ontwerpen en bouwen jouw keuken op professionele wijze. Zo weet je zeker dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen en eisen voldoet.

IMG_0908.JPG
IMG_5622.JPG
Maak een afspraak en laat jouw keukenverbouwing aan ons over

Wij verzorgen de complete keukenverbouwing: van het laten ontwerpen van jouw keukeninterieur tot aan de plaatsing van jouw keuken op maat. Onze experts maken jouw keuken op maat vanuit ons kantoor in Bilthoven. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan het portfolio om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen. Heb je interesse in een complete keukenverbouwing en wil je een keuken op maat laten ontwerpen? Neem dan zeker contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page