top of page

Tuinarchitectuur in regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

Bestrating

Bij SEAMM kun je terecht voor professionele tuinarchitectuur in regio Utrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinhuis of tuinmeubels voor op het terras. De specialisten van SEAMM – gevestigd in Bilthoven – verzorgen het ontwerp en voeren de projecten zelf uit. Daarom laat je tuinarchitectuur met een gerust hart aan ons over!

Wilt u meer informatie?

Kies voor professionele tuinarchitectuur: van ontwerp tot uitvoering

Onze specialisten ontwerpen en maken tuinhuisjes, speelrekken en tuinmeubels. We zijn namelijk niet alleen een binnenhuisarchitect, maar we zijn ook gespecialiseerd in tuinarchitectuur. We verzorgen regelmatig verbouwingen in- en rond het huis. Van een compleet slaapkamerinterieur tot comfortabele tuinmeubels: wij zijn je graag van dienst! Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor het complete product: van het ontwerp tot aan de uitvoering van het project. Zo weet je zeker dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen en eisen voldoet!

IMG_6086.JPG
12.jfif
Maak een afspraak, bespreek jouw wensen en laat een ontwerp maken

Wil je tuinarchitectuur laten uitvoeren? Of ben je op zoek naar gedegen interieuradvies? Maak dan een afspraak voor een gesprek met een van onze vakmensen. Je maakt een afspraak door ons contactformulier in te vullen. We gaan graag met jou in gesprek om alle wensen en eisen in kaart te brengen en zorgen voor een passend eindresultaat!

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page