top of page

Een inbouwkast laten ontwerpen

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

In en om het huis

Wil je een inbouwkast op maat laten ontwerpen door SEAMM in Bilthoven, nabij Utrecht? Onze vakmensen staan voor je klaar! Wij maken een afspraak om jouw wensen en behoeften te bespreken. Zo kun je jouw gewenste inloopkast laten ontwerpen voor onze specialisten. Als alles akkoord is, maken wij de inbouwkast op maat. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen en eisen zal voldoen!

Wilt u meer informatie?

Een inbouwkast op maat laten ontwerpen door onze vakmensen

Met een op maat gemaakte inbouwkast is het mogelijk om de indeling helemaal zelf te beslissen. Als je een inbouwkast op maat laat maken door onze specialisten, dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste materialen. De inbouwkast kan onderdeel zijn van een op maat gemaakte keuken. Bovendien kan het ook onderdeel zijn van woonkamerverbouwing of zelfs een slaapkamerontwerp. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Zo is het mogelijk dat wij onze ontwerpen in 3D laten uitprinten zodat het indelen van een meubel enorm makkelijk en inzichtelijk wordt. Dat is ideaal als je een inbouwkast op maat wilt laten ontwerpen door onze specialisten. Bekijk ook ons portfolio zodat je kunt zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

IMG_1260.JPG
inbouwkast_frontaal.jpg
Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen

Wil je een inbouwkast door ons laten ontwerpen? Of ontvangt je graag interieuradvies van onze vakmensen? Maak dan een eenvoudig online een afspraak om een inbouwkast op maat te laten maken door onze specialisten. Vul hiervoor ons contactformulier in om een afspraak te maken. Als ervaren binnenhuisarchitect voorzien wij je graag van gedegen advies!

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page