top of page

Wil je een inbouwkast laten ontwerpen?

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

In en om het huis

Wil je een inbouwkast laten ontwerpen door SEAMM als binnenhuisarchitect? Dit is zeker een mogelijkheid. Wij maken samen een afspraak om uw wensen en behoeften te bespreken daarna maken wij de inbouwkast op maat in ons bedrijf in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen en behoeften erin terugkomen zoals u dat wilt.

Wilt u meer informatie?

Een inbouwkast op maat laten ontwerpen in regio Utrecht

Als je een inbouwkast op maat laat maken bij ons in Maarssen, regio Utrecht dan ben je verzekerd van kwaliteit. Wij werken alleen met de beste materialen. Met een op maat gemaakte inbouwkast is het mogelijk om helemaal zelf te beslissen wat er allemaal in moet komen. Deze inbouwkast kan onderdeel zijn van een op maat gemaakte keuken. Bovendien kan het ook onderdeel zijn van  woonkamerverbouwing. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Zo is het mogelijk dat wij onze ontwerpen in 3D laten uitprinten zodat het indelen van een meubel enorm makkelijk en inzichtelijk wordt. Dat is ideaal als je een inbouwkast op maat wilt laten ontwerpen door ons in Utrecht. Bekijk ook ons portfolio zodat je kunt zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

IMG_1260.JPG
inbouwkast_frontaal.jpg
Maak een afspraak

Wil je een inbouwkast door ons laten ontwerpen? Maak dan een afspraak om een inbouwkast op maat te laten maken bij ons in Maarssen, regio Utrecht. Vul ons contactformulier in of stuur ons dan een e-mail via sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. Wij nemen dan contact met je op en helpen je graag verder.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page