top of page

Een woonkamer- verbouwing vanuit ons kantoor in Utrecht

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

Houtbewerking

SEAMM ontwerpt en voert jouw woonkamerverbouwing uit vanuit het kantoor in Maarssen, regio Utrecht. De vakmensen bespreken samen met jou de wensen en eisen voor de woonkamerverbouwing en gaan aan de slag met het ontwerp vanuit het kantoor in Utrecht. Als het ontwerp is goedgekeurd dan beginnen de vakmensen met het uitvoeren van het project.

Wilt u meer informatie?

Wil je een woonkamerverbouwing laten uitvoeren door een bedrijf uit Utrecht?

Als je jou woonkamer wilt verbouwen zorgen onze experts voor het ontwerp en de uitvoering. Als het ontwerp is goedgekeurd door jou gaan ze aan de slag met het uitvoeren van het project. SEAMM heeft als interieurontwerp veel ervaring met ontwerpen en uitvoeren. Dus als je een verbouwing wilt laten uitvoeren in of rondom je huis, plan dan een afspraak in bij ons bedrijf uit Maarssen. Zij zorgen ervoor dat al je wensen en behoeften terugkomen in het ontwerp en de uitvoering van het project.

IMG_3503.JPG
IMG_3577.JPG
Vraag je woonkamer verbouwing aan

Wil je een woonkamerverbouwing door ons laten uitvoeren in Utrecht? Vraag dan je project aan bij SEAMM. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. De vakmensen nemen dan contact met je op en plannen een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page