top of page

Een woonkamerverbouwing vanuit ons kantoor in Utrecht

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

Houtbewerking

SEAMM ontwerpt en voert jouw woonkamerverbouwing uit vanuit het kantoor in Bilthoven, in regio Utrecht. De vakmensen bespreken samen met jou de wensen en eisen voor de woonkamerverbouwing en gaan aan de slag met het ontwerp. Als het ontwerp is goedgekeurd, dan beginnen de vakmensen met het uitvoeren van het project.

Wilt u meer informatie?

Laat jouw woonkamerverbouwing uitvoeren door onze specialisten

Als je jouw woonkamer wilt verbouwen, dan verzorgen onze experts het volledige proces: van het interieurontwerp en de uitvoering. Als het ontwerp door jou is goedgekeurd, dan gaan ze aan de slag met het uitvoeren van het project. SEAMM heeft als binnenhuisarchitect veel ervaring met ontwerpen en uitvoeren. Dus als je een verbouwing wilt laten uitvoeren in of rondom je huis, bijvoorbeeld als je onlangs een nieuwbouwhuis hebt gekocht, plan dan een afspraak in. Zij zorgen ervoor dat al je wensen en behoeften terugkomen in het ontwerp en de uitvoering van het project.

IMG_3503.JPG
IMG_3577.JPG
Neem contact met ons op en vraag jouw verbouwing aan

Wil je een woonkamerverbouwing door ons laten uitvoeren? Vraag dan je project aan bij SEAMM. Vul ons contactformulier in om een afspraak in te plannen. Onze vakmensen nemen dan contact met je op en plannen een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. We hopen je binnenkort verder te mogen helpen!

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page