top of page

Een badkamerverbouwing in regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

Technische voorbereiding

Wil je een badkamerverbouwing en ben je woonachtig in Maarssen, regio Utrecht? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Wij regelen namelijk het ontwerp en de plaatsing van je badkamer vanuit ons bedrijf SEAMM in Utrecht. Wij gaan met jou in gesprek om achter uw wensen en behoeften te komen en zorgen ervoor dat deze allemaal terugkomen in het resultaat.

Wilt u meer informatie?

Een gehele badkamer verbouwing in regio Utrecht

Wij van SEAMM regelen je gehele badkamerverbouwing vanuit ons bedrijf in Utrecht. Wij zorgen voor het badkamer ontwerp en de plaatsing ervan vanuit Utrecht. Het ontwerp wordt geregeld door onze interieurontwerper, hij neemt ook de plaatsing van de badkamer op zich vanuit SEAMM in Utrecht. In een badkamer worden vaak kasten geplaatst om opbergruimte te creëren. Bij ons is het mogelijk om voor een inbouwkast op maat te kiezen. Hierbij geef jij aan wat voor kast je wilt, plus hoe groot en hoe deze moet worden ingedeeld. Wij zorgen ervoor dat de kast er zo ook uit komt te zien en dat je hem terug kan vinden in de badkamer. Zo krijg je een badkamer met al jouw wensen en behoeften erin.

IMG_0203.JPG
IMG_0249.JPG
Vraag een project aan

Wij zijn de interieurontwerper in Maarssen, regio Utrecht en regelen de gehele verbouwing van je badkamer. Vraag dit project aan door ons contactformulier in te vullen of stuur ons een e-mail via sebas@seamm.nl. Liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons op 0623209079. Er zal dan een afspraak gemaakt worden om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page