top of page

Een badkamerverbouwing in regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

Houtbewerking

Technische voorbereiding

Wil je een badkamerverbouwing en ben je woonachtig in regio Utrecht? Dan helpen de vakmensen van SEAMM – gevestigd in Bilthoven – je graag verder! Wij regelen namelijk het complete proces: van het badkamerontwerp tot aan de plaatsing en de afweking. Wij gaan met jou in gesprek om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. We zorgen er dan voor dat deze allemaal terugkomen in het resultaat.

Wilt u meer informatie?

Een complete badkamerverbouwing voor jouw woning

Wij regelen je gehele badkamerverbouwing: van badkamerontwerp tot aan de plaatsing. Het badkamerontwerp wordt geregeld door onze binnenhuisarchitect, hij neemt ook de plaatsing van de op zich. In een badkamer worden vaak kasten geplaatst om opbergruimte te creëren. Bij ons is het mogelijk om voor een inbouwkast op maat te kiezen. Hierbij geef jij aan wat voor kast je wilt, hoe groot deze moet zijn én hoe deze moet worden ingedeeld. Wij zorgen ervoor dat de kast er bij de plaatsing precies zo uit komt te zien als bij het badkamerontwerp. Zo weet je zeker dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen en eisen voldoet!

IMG_0203.JPG
IMG_0249.JPG
Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Kies voor de vakmensen van SEAMM en laat de badkamerverbouwing door ons uitvoeren! Wij zijn dé specialist in regio Utrecht en we helpen je verder tijdens het gehele proces: van het badkamerontwerp tot aan de plaatsing. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak te maken. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen. We bespreken dan graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw gewenste interieurontwerp, om zo jouw wensen en eisen in kaart te brengen.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page