top of page

Interieurarchitect voor nieuwbouw

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

Ben je op zoek naar een interieurarchitect voor nieuwbouw? Wij van SEAMM in Bilthoven, nabij Utrecht, helpen je graag verder. Onze interieurarchitecten helpen je met het ontwerpen van je interieur of tuin. SEAMM werkt met specialisten die luisteren naar je wensen en behoeften, zodat we ervoor zorgen dat jouw wensen in het ontwerp en de uitvoering terugkomen.

Wilt u meer informatie?

Schakel een interieurarchitect in voor in de nieuwbouw

Bij ons is het mogelijk om een interieurarchitect in te schakelen voor je nieuwbouw woning. Als binnenhuisarchitect helpen we je met de complete verbouwing: van interieurontwerp tot en met de uitvoering. Wil je een mooie slaapkamer laten ontwerpen? Dan staan wij voor je klaar. Naast het ontwikkelen van een ontwerp, zorgen we ook voor de uitvoering. Ook ontwerpen en plaatsen we een nieuwe badkamer, deze wordt helemaal naar jouw wens ingevuld. Wil je een interieurarchitect inschakelen voor je verbouwing, maar gaat het niet om nieuwbouw? Dat maakt niet uit! Wij voeren ook verbouwingen in bestaande woningen uit.

IMG_6068.JPG
IMG_0249.JPG
Neem contact met ons op en vraag je project bij ons aan

Wil je een onze interieurarchitect inschakelen voor het ontwerp en de uitvoering van de nieuwbouw? Vraag dan je project aan bij SEAMM. Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Wij nemen dan contact met je op en helpen je graag verder.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page