top of page

Interieurontwerper voor nieuwbouw

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

Ben je op zoek naar een interieurontwerper voor in nieuwbouw Wij van SEAMM helpen je graag verder. Onze interieurontwerpers helpen je met het ontwerpen van je interieur of tuin. SEAMM werkt met specialisten die luisteren naar je wensen en behoeften, zij zorgen ervoor dat deze wensen in het ontwerp en de uitvoering terug komen.

Wilt u meer informatie?

Schakel een interieurontwerper in voor in de nieuwbouw

Bij ons in Maarssen is het mogelijk om een interieur ontwerper in te schakelen voor je nieuwbouw woning. Wij helpen je van ontwerp tot en met de uitvoering. Wil je een mooie slaapkamer laten ontwerpen? Dan helpen we je. Naast het ontwikkelen van een ontwerp plaatsen we ook de slaapkamer. Ook ontwerpen en plaatsen we een nieuwe badkamer, deze wordt helemaal naar jouw wens ingevuld. Wil je een interieurarchitect inschakelen voor je verbouwing,  maar is het geen nieuwbouw? Dat maakt niet uit wij helpen je ook met een verbouwing in je eigen woning.

IMG_6068.JPG
IMG_0249.JPG
Vraag je project bij ons aan

Wil je een onze interieurarchitect inschakelen voor het ontwerp en de uitvoering van de nieuwbouw in Maarssen? Vraag dan je project aan bij SEAMM in Utrecht. Vul ons contactformulier in, of stuur ons dan een e-mail via sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. Wij nemen dan contact met je op en helpen je graag verder.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page