top of page

3D-printen voor in het interieur

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

3D-printen wordt steeds populairder, zo kun je het nu ook gebruiken voor je interieur. Bij het printen wordt er gebruik gemaakt van sterke producten waar dus ook meubels van kunnen worden gemaakt. Zo krijg je compleet op maat gemaakte meubels in je huis door middel van 3D-printen. Het is heel erg innovatief en super handig.

Wilt u meer informatie?

3D-printen voor meubels in je interieur

Door 3D-printen te gebruiken voor je interieur is het ideaal om meubels op maat je maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hele keuken op maat te laten maken. Het enige wat nodig is, is een ontwerp van wat je wilt printen. Daar helpen we je ook bij. SEAMM, gevestigd in Maarssen, regelt het hele proces van ontwerp tot en met de installering van de meubels of voorwerpen. Door 3D-printen te gebruiken voor je interieur zijn wij een innovatieve interieurontwerper in regio Utrecht.

IMG_6086.JPG
12.jfif
Neem contact met me op

Wil je een project bij ons aanvragen? Of wil je een ontwerp voor je interieur 3D laten uitprinten? Vul dan ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via sebas@seamm.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0623209079. Wij nemen dan contact met je op en helpen je graag verder vanuit het kantoor in Maarssen.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page