top of page

3D-printen voor in het interieur

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

3D-printen wordt steeds populairder, zo kun je het nu ook gebruiken voor je interieur. Bij het printen wordt er gebruik gemaakt van sterke producten waar dus ook meubels van kunnen worden gemaakt. Zo krijg je bij SEAMM in Bilthoven, nabij Utrecht, compleet op maat gemaakte meubels in je huis door middel van 3D-printen. Het is heel erg innovatief en super handig!

Wilt u meer informatie?

3D-printen voor meubels in je interieur

Door 3D-printen te gebruiken voor je interieur is het ideaal om meubels op maat je maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hele keuken op maat te laten maken. Het enige wat nodig is, is een ontwerp van wat je wilt printen. Daar helpen we je ook bij. Wij regelen het hele proces: van interieurontwerp tot en met de installering van de meubels of voorwerpen. Door 3D-printen te gebruiken voor je interieur zijn wij een innovatieve binnenhuisarchitect in regio Utrecht.

IMG_6086.JPG
12.jfif
Vul het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden van 3D-printen

Bij SEAMM kun je terecht voor diverse soorten projecten. Wil je een ontwerp voor je interieur 3D laten uitprinten of wens je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op en helpen je graag verder.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page