top of page

Interieurontwerp en uitvoering in regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

Voor zowel interieurontwerp als de uitvoering hiervan kun je terecht bij SEAMM in Bilthoven, nabij Utrecht. Wij voeren projecten uit voor het exterieur en het interieur. Al onze vakmensen hebben een relevante studie gevolgd in design. Daarnaast hebben ze ervaring met techniek. Hierdoor zijn er verschillende dingen mogelijk en werken we graag jouw unieke idee uit. We bespreken samen wat jouw wensen en behoeften zijn en zorgen ervoor dat het ontwerp hier helemaal op aansluit.

Wilt u meer informatie?

Van interieurontwerp tot uitvoering: wij helpen je verder

Als binnenhuisarchitect hebben we oog voor iedere ruimte in huis: van de keuken tot de slaapkamer. Bij ieder ontwerp houden we rekening met jouw wensen en stijl, zodat het eindresultaat helemaal bij jouw stijl past. Onze specialisten helpen je daarom graag verder als het gaat om bijvoorbeeld een:

Je kunt bij ons terecht voor diverse ruimtes in en om het huis! Wanneer we aan de slag gaan met het interieurontwerp en de uiteindelijke uitvoering van het concept, maken we gebruik van 3D-printers. Zo maken we unieke én stevige meubels en accessoires van topkwaliteit!

IMG_0203.JPG
IMG_0247.JPG
Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken

Van interieuradvies tot interieurontwerp en de uitvoering: bij SEAMM weet je zeker dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen en eisen voldoet. Heb je interesse in onze diensten en wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust eens contact met ons op! Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen. Wij zorgen graag voor een uniek interieurontwerp en zorgen ook voor een professionele uitvoering!

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page