top of page

Wij zijn dé interieurontwerpers uit regio Utrecht

Ontwerp én uitvoering

3D-printen

In en om het huis

Als interieurontwerpers zorgen we voor het ontwerp en de uitvoering van een project vanuit ons kantoor in Maarssen, regio Utrecht. We bespreken samen met u wat uw wensen en behoeften zijn. Daarna gaat onze interieurontwerper aan de slag met het ontwerp vanuit Utrecht. Als het ontwerp door jou is goedgekeurd, wordt het ontwerp uitgevoerd en wordt het project gebouwd. Onze interieurstylist uit Utrecht zorgt ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet zodat alles er tiptop uitziet.

Wilt u meer informatie?

Van Interieurontwerp tot uitvoering in Utrecht

Ons bedrijf zorgt voor het ontwerp van uw interieur maar ook voor de uitvoering. Daarnaast geven we u ook interieuradvies over het interieur vanuit ons bedrijf in Utrecht. Wij geven ook tips voor meubels als interieurstylist uit Utrecht. Zo past de verbouwing bij je huidige huis. Ons bedrijf zorgt voor het ontwerp en de uitvoering van je interieur, na de uitvoering komt onze interieurstylist uit Utrecht de puntjes op de i zetten. Wij zorgen voor ontwerpen voor in- en rond het huis. Zo doen wij ook aan tuinontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuisje of een klimrek voor kinderen. Daarnaast regelen we ook een verbouwing in je huis. Wij maken het interieur ontwerp en doen ook de uitvoering. Bekijk de ontwerpen die wij als projecten hebben uitgevoerd. Zo zie je een aantal ontwerpen die wij hebben gebruikt. Ook kan je het YouTube-kanaal bekijken van SEAMM, hier laten we zien hoe wij te werk gaan en hoe onze ontwerpen tot stand komen. Onze interieurstylist uit Utrecht zet de laatste puntjes op de i van het project zodat alles er goed uitziet. Daarnaast geven we je ook interieuradvies hoe je jouw nieuwe kamer in Utrecht moet inrichten.

IMG_0203.JPG
IMG_0247.JPG
Maak een afspraak

Wil je hulp van een interieurarchitect uit Maarssen, regio Utrecht? Maak dan een afspraak voor een gesprek met onze interieurontwerper. Je maakt een afspraak door ons een e-mail te sturen naar sebas@seamm.nl. Heb je liever telefonisch contact? Dat kan ook, bel ons via 0623209079. Wij nemen dan contact met je op en plannen samen met jou een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we samen met jou afspraken over het gevolg. Wij geven je interieuradvies in regio Utrecht.

Meer weten? Neem gerust contact op

bottom of page